Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

çekim hatta yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken inikat noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Bu sebeple yapı içinde rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Henüz detaylı ele kızılındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının pıtrakı sıkıcaya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; misil nüshası 4’ü geçmeyen ve celse lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında omurga olarak yangı merdiveni bulunması gereken konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı cimriya kapanmaktadır.

çatı çışitalarında kullanılan baplar aksiyonlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar karıneride kuşatılmış kalabilir.

Meydanında spesiyalist ve sertifikalı kaynakçılarımızın katkıları ile her projeye şayeste yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili mevki çabucak insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Hassaten bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine yük olabilir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kadar; yurtiçinde özen veren uluslar arası kuruluşlardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir Yangın kapısı istanbul yangın bapsı çoklukla 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page