Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının isabetli standartlara ve yönetmeliklere isabetli olup olmadığını belirlemek yürekin kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu mevki kontrol edilmelidir. 

 Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen strüktürlabilmektedir. Dünyaardan yapılan merdivenler henüz azca maliyeti ve mevki kaybının daha azca olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Yangınlar hızla yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı bırakma etmelerini Yapı dâhili yangın merdivenleri, insanların binadan emniyetli bir şekilde çıkmalarını esenlar ve acil manzara tahliyesini kolaylaştırır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Olası bir felaketle karşıtlaşıldığında yapıda bulunan insanların hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi ciğerin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Gereç: Yangın Yangın Kapısı kapılarında çoğunlukla çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Yangın baplarının üretim amacı adam sağlığını yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Umumiyetle yangın merdiveni ile Yangın Merdiveni Kapısı bile kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın düzından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık dokumayor. Bir bile panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Bir Yangın Kapısı Kanatlı Yangın Bapları; Bir numara kanatlı tasavvurıyla, elverişsiz mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın simultane güvenli bir çıkış katkısızlar.

Projeye en reva Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı güzel rahatlıkla oluşturulan ve kalabalık grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bir diğer şpeş ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir yardım olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan aşkın olmaması gerekir.

Report this wiki page